Perifit bäckenbottentränare


Träna din bäckenbotten med Perifit

Perifit är en innovativ bäckenbottentränare som trådlöst kopplas ihop till din smartphone med bluetooth. Genom Perifit-appen hjälper Perifit dig att stärka bäckenbotten på ett underhållande och effektivt sätt.

Köp här

Varför är knipövningar viktiga?

Knipövningar tränar dina muskler i bäckenbotten som håller upp och ger stöd åt tarmarna, livmodern, urinblåsan och slidan. Starka och välmående muskler kan förebygga, lindra eller bota bäckenbotten-relaterade besvär som framfall eller inkontinens. Det kan även ge dig bättre hållning och stabilitet i överkroppen samt förbättra ditt sexliv. 

Minimera risken för framfall

Knipövningar med Perifit bäckenbottentränare stimulerar både den yttre muskulaturen såväl som den djupliggande muskulaturen längre in i vaginan, vilket hjälper dig att stärka hela bäckenbotten. Livmodern får ett stabilt och säkert stöd, vilket motverkar risken för framfall.

Förbättra ditt kärleksliv

Många upplever att en välmående och stark bäckenbotten-muskulatur ökar njutningen vid samlag och ger mer intensiva orgasmer. Perifit bäckenbottentränare förhöjer din livskvalitet! 

Minska risken för inkontinens

Starkare muskler i bäckenbotten hjälper till att hålla urinblåsan uppe, vilket i sin tur gör det lättare att hålla tätt. Knipövningarna med Perifit bäckenbottentränare hjälper till att förhindra läckage eller inkontinens, både vid större ansträngning som till vardags. 

Hur fungerar Perifit?

Med hjälp av en smart app blir dina knipövningar både roligare och enklare att genomföra. Se hur du utvecklas i appen och skapa en rutin med din knipövningar. 


Perifit är en bäckenbottentränare som man kopplar upp till din telefon via Bluetooth och låter dig träna i form av spel i mobilen. När du spänner dina muskler i bäckenbotten, åker fågeln upp i spelet (se bild). När du slappnar av, rör sig fågeln nedåt. Spelen i appen är designade av läkare och specialister på bäckenbotten-relaterade sjukdomar, som inkontinens eller framfall.

Tyvärr är det nästan 30% av kvinnor som genomför knipövningar felaktigt vilket potentiellt kan vara skadligt för muskulaturen. Perifit är den enda bäckenbottentränaren som använder en unik patenterad dubbelsensor-teknologi som identifierar felaktiga knip och kan guida dig till rätt teknik. 

Steg för steg

Fem enkla steg för ett starkare bäckenbotten 

Ladda ned appen och slå på din Perifit med knappen vid handtaget. Starta därefter appen i mobilen och tillåt att den använder Bluetooth. Anslut sedan din Perifit genom att trycka på knappen "Activate my Perifit" som visas i appen. För in Perifit och börja dina knipövningar. Appen kommer registrera dina resultat och hjälper dig hålla koll på din egen utveckling.

Egenskaper

Den enda bäckenbottentränaren med två sensorer 

Vi har träffat många experter på bäckenbotten och alla påpekar vikten av att träna både den yttre muskulaturen såväl som den djupliggande muskulaturen längre in i vaginan. Perifit är den enda bäckenbottentränaren som har två separata sensorer för att hjälpa dig stimulera rätt muskler och stärka hela bäckenbotten. Sensorn hjälper även till att rikta träningen och öka precisionen i analysen av dina framsteg.


Storlek och skötselråd

Perifit bäckenbottentränare är endast 28 mm bred. Den är designad för att passa alla kvinnor och mäta din knipförmåga med precision. 

Perifit är tillverkad i medicinskt silikon. Efter varje användning är det enkelt att rengöra med tvål och vatten. Vi rekommenderar att man använder en tvål med kroppsligt pH-värde som är skonsamt för underlivet. 

Se din prestation direkt i mobilen

Perifit använder avancerad och patenterade algoritmer för att bedöma din bäckenbotten-muskulatur genom fem viktiga mätvärden: styrka, uthållighet, frekvens, avslappning och noggrannhet. Efter varje träningspass kommer du kunna se hur du presterat. Appen hjälper dig även mäta din utveckling. Koppla ihop Perifit med din smartphone via bluetooth och börja träna! 

Köp här

Är Perifit rätt för mig?

Alla kvinnor vill känna sig självsäkra när de skrattar, springer eller hostar, men läckage från urinröret eller prolaps (framfall) är fortfarande ett dagligt problem för många. Alla kvinnor förtjänar sexuell njutning och ett glädjefullt kärleksliv. Alla bör få hjälp med att återhämta sig och läka från barnfödsel eller gynekologisk operation. 

Perifit är den ultimata bäckenbottentränaren som är designad för att läka och bygga starka muskler i bäckenbotten och återfå kontroll om urinblåsan och andra organ. Tack vare appen får du biofeedback i realtid. Investera i ditt bäckenbotten och öka din livskvalitet! 

Vi avråder att använda Perifit under en pågående graviditet. Tillverkarna har av etiska skäl inte testat Perifit på gravida kvinnor och effekten av att använda en ansluten Kegeltränare under graviditeten är därför okänd. Om du för tillfället är gravid rekommenderar vi att vänta i sex veckor efter födsel, innan du börjar använda Perifit igen.